Помало облачно и ветро­вито време није сметало учесницима спортских игара у Кулинама да и ове године одмере снаге и покажу ко је бољи.  Иако је »Весело кулинско лето«,  због елементарних непогода и реновирања објеката у непосредној близини спортских терена, мало закаснило, домаћини су се максимално потрудили да се манифестација одржи и ове године и то девети пут заредом.

        На играма су учествовали корисници домова из Кулине, Крагујевца, Сремчице, Јабуке и Стамнице.  У укупном пласману наша екипа је била четврта, али смо зато били најбољи у бацању пикада и слободним бацањима (кошарка). Прелазни пехар за укупан пласнман однела је у Крегујевац екипа дома »Мале пчелице«.

         Све екипе су се надметале у свих осам дисцилина. Корисници су се такмичили у бацању пикада, надвлачењу конопца, убацивању пинг понг лотице у кош (преко зида), затим у слободним бацањима у кош, шутирању на гол, скоку у даљ из места, као и вожњи тротинета око препрека. Вожња тротинета је такође била задатак и за васпитаче који су се међусобно такмичили.